6946334133 Μυτιλήνη, Μυτιλήνη ntorisgrig82@gmail.com
hero image
 


ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
Γρηγορέλης Κατασκευαστική | Κατασκευές, Επισκευές
& Ανακαινίσεις Κτιρίων ΜυτιλήνηΗ επιχείρησή μας “Γρηγορέλης Κατασκευαστική” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, έχει ως κύρια δραστηριότητα την κατασκευή κτιρίων, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για την κατασκευή οικιών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Μυτιλήνη.

Τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να μπορούμε να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις και να εξασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε κατασκευή κτιρίων φέρουμε σε πέρας.

Ο σχεδιασμός των λύσεων γίνεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες του κάθε πελάτη και την άψογη κάλυψη τους, πάντοτε εντός του χρονοδιαγράμματος και του οικονομικού προϋπολογισμού που έχει, εξ’ αρχής, οριστεί.
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

κτίρια σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις της ενεργειακής απόδοσης, της υψηλής αισθητικής και της σωστής λειτουργικότητας.
 

 

  Μονοκατοικίες
  Εξοχικά, Βίλλες
  Επαγγελματικούς Χώρους
  Μεζονέτες
  Καταστήματα
  Γραφεία κ.α.
 
Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής κτιρίων με το “Κλειδί στο χέρι”, μέσα από ένα ευρύ φάσμα από οικοδομικές υπηρεσίες. Έτσι, προσφέρουμε έργα τα οποία απευθύνονται σε πολίτες που θέλουν να ικανοποιούν τις λειτουργικές τους ανάγκες παράλληλα με την αισθητική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να τις μελετήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την ανακαίνιση, την επιδιόρθωση ή την κατασκευής του κτιρίου σας.