6946334133 Μυτιλήνη, Μυτιλήνη ntorisgrig82@gmail.com
 


ΓΡΗΓΟΡΕΛΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
Κατασκευές, Επισκευές & Ανακαινίσεις Κτιρίων Μυτιλήνη


Η επιχείρησή μας “Γρηγορέλης Κατασκευαστική” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στον τομέα της κατασκευής, επισκευής και ανακαίνισης κτιρίων (κατοικιών - επαγγελματικών ακινήτων κλπ ), προσφέροντας άριστη ποιότητα εργασιών και εξυπηρετόντας άμεσα όλη την Μυτιλήνη.

Διαθέτοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία καθώς και υπεύθυνα συνεργεία που αποτελούνται από έμπειρους ανθρώπους στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή, επιδιόρθωση ή ανακαίνιση επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε στη οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με μεράκι, φαντασία και υπευθυνότητα, μπορούμε να χτίσουμε τα όνειρα σας και να υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία σε σύντομο χρονικό διάστημα. 
 
 
 
 
 
Για οποιαδήποτε εργασία και να θέλετε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε μοναδικές και οικονομικές λύσεις. Λύσεις και προτάσεις που θα αναδείξουν και θα ανανεώσουν τον χώρο σας αλλά και θα εναρμονίζονται πλήρως με το δικό σας προσωπικό στιλ.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων από ανακαινίσεις και επιδιορθώσεις κτιρίων, έως και κατασκευές κτιρίων σε όλη την Μυτιλήνη, έχοντας πάντα ως κύριο γνώμονα στην άψογη και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Χάρη στην συνέπεια, τον επαγγελματισμό, τις ανταγωνιστικές τιμές μας αλλά και τη ποιότητα των εργασιών μας, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για οποιαδήποτε ανακαίνιση, επιδιόρθωση ή κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.

 

 
 
 
Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σε κάθε πελάτη, ακόμα και μετά την παράδοση του έργου. Φιλοσοφία μας να αναζητούμε διαρκώς για νέες ιδέες ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε φρέσκιες ιδέες, καθώς και να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα εργασιών.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να τις μελετήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την ανακαίνιση, την επιδιόρθωση ή την κατασκευής του κτιρίου σας.