6946334133 Μυτιλήνη, Μυτιλήνη ntorisgrig82@gmail.com
 


ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
Γρηγορέλης Κατασκευαστική | Κατασκευές, Επισκευές
& Ανακαινίσεις Κτιρίων ΜυτιλήνηΗ ανακαίνιση ενός χώρου είναι μία δημιουργική διαδικασία που γίνεται είτε για τη διόρθωση προβλημάτων που εμφανίζονται με την πάροδο των χρόνων, είτε για την ανανέωση ενός χώρου.

Η επιχείρησή μας “Γρηγορέλης Κατασκευαστική” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, όλα αυτά τα χρόνια, έχει υλοποιήσει ανακαινίσεις και επισκευές κτιρίων κατοικιών, επαγγελματικών και ειδικών κτιρίων, από ένα μεμονωμένο διαμέρισμα ή γραφείο, έως ένα ολόκληρο κτίριο ή συγκρότημα κτιρίων επαγγελματικών χώρων σε όλη την Μυτιλήνη.

Προτείνουμε λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, βασισμένες στην γνώμη και την εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας, με στόχο την ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση - ανακαίνιση του κτιρίου σας.
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων, μικρής, μεσαίας ή μεγάλης κλίμακας, από ελαιοχρωματισμούς έως την πλήρη ανακατασκευή μεταχειρισμένων κατοικιών ή αποπεράτωση ημιτελών ακινήτων.

Διαθέτοντας εμπειρία και εξειδικευμένα συνεργεία, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την ανακαίνιση ή την επιδιόρθωση του χώρου σας. Έτσι, σας παραδίδουμε ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Η επιχείρησή μας, σας εγγυάται την παράδοση των ανακαινίσεων στο κόστος που έχουν προϋπολογιστεί, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί και εντός του χρόνου που έχει δεσμευτεί να παραδώσει το έργο.

 

 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να τις μελετήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την ανακαίνιση, την επιδιόρθωση ή την κατασκευής του κτιρίου σας.